
18. august 2015 

Til regeludvalget 

name: Kristian Bro 
email: mail@brobyg.com 
comment: Hej Carl og regeludvalget. 
Jeg spiller kroket i Harboøre og vi er tit udsat for dobbeltslag. 
Dette gælder ofte når to kugler ligger tæt på hinanden og man fører sit slag igennem. 
Herved slår jeg til min egen kugle to gange. Er det tilladt? Jeg kan ikke finde noget 
sted i reglerne hvor dette er beskrevet. 
Mvh Kristian Bro 
 

21. november 2015 

DGI Krocket – Regeludvalget 

Regeludvalget har behandlet spørgsmålet fra Kristian Bro. Et enigt udvalg er kommet 
til følgende afgørelse: 

Dit spørgsmål er ikke beskrevet i reglerne. Pkt. vedr. ført slag blev taget ud af 
reglerne i 2008 fordi der ikke var nogen, der forstod det. 
Regeludvalget vil dog fraråde dig bevidst at lave dobbeltslag, men sker det er 
der ingen sanktion i reglerne. 

 
 

Med venlig hilsen regeludvalget 
 

Carl Ejnar Friis Lyngsø, formand 
Herluf Rasmussen, udvalgsmedlem 

Tommy Risum, udvalgsmedlem 
 


