
17. juli 2015 

Til regeludvalget 

name: Bjarne B. Jørgensen 
email: bjarnebo@danbbs.dk 
comment: Vedr. Regler: "Blå kugle er pindkugle.. Sort kugle er frispiller og lægges 
ind!", I Jeres svar skriver i "En medspillers kugle kan pindekugles..". Vil det sige at 
hvis Blå kugle skyder Sort kugle på pind, så skal Sort kugle starte ved bue 8. ????? 
 
mvh. Svendborg Krockeklub 
Nej, sort er frispiller og det vil den fortsat være 

Carl Ejnar  

17. juli  2015 

DGI Krocket – Regeludvalget 

Regeludvalget har behandlet spørgsmålet fra Bjarne B. Jørgensen. Et enigt udvalg er 
kommet til følgende afgørelse: 

Nej. Sort er frispiller og det vil den forsat være. 

§ 5 omhandlende Pindekugler, gælder kun for ikke frispillere og kun for makker kugler. 
En modstanders kugle kan således ikke skydes til pind. 

 
 

Med venlig hilsen regeludvalget 
 

Carl Ejnar Friis Lyngsø, formand 
Herluf Rasmussen, udvalgsmedlem 

Tommy Risum, udvalgsmedlem 
 


