
7. maj 2015 

Til regeludvalget 

Fra Arvid Mærsk <maersk@dmm.dk> 

 

Kuglen ligger helt ude i hjørnet, men spilleren kan ikke komme til at slå, fordi 
hjørnepinden/sømmet er i vejen og ikke i plan med græsset. 
Må spilleren træde hjørnepinden/sømmet ned så han kan komme til at slå? 
 
 

Hilsen Arvid Mærsk 

 

DGI Krocket – Regeludvalget 

Regeludvalget har behandlet spørgsmålet fra Arvid Mærsk. Et enigt udvalg er 
kommet til følgende afgørelse: 

Selvfølgelig må man træde sømmet eller andet ned så man 
kan komme til at slå til sin kugle. 

Man flytter jo også alt andet der kan genere, når man skal slå (tasker, trøjer, stole, 
mm.) 

 
Med venlig hilsen regeludvalget 

 
Carl Ejnar Friis Lyngsø, formand 

Herluf Rasmussen, udvalgsmedlem 
Tommy Risum, udvalgsmedlem 

 


