En krockering giver to slag!
Spergsmal 26. juni 2014 til
Regelfortolkningsudvalget:

Jeg vil gerne have regeludvalgets vurdering pa fglgende situation: Jeg er frispiller og skal til at sla,
min makkers kugle ligger klods op (rgrer ved min) og vi var alle enig om at uanset hvordan jeg
bergrte eller slog til min kugle sa var der tale om en krockering, men derefter blev der mere uro
end Skagerak i oprer for modstanderne pastod at fordi kuglerne 13 klods sa gav krockeringen
efterfglgende kun 1 slag, og ngdtvunget af omstendighederne gav jeg afkald pa de sedvanlige 2
slag efter en krockering og ngjedes med 1 slag. Det var abenbart sddan man gjorde i deres klub og
de kendte reglerne. Vi vandt alligevel kampen som var i M1/M2 parturneringen, men for fremtidig
spil vil jeg godt have preeciseret tydeligt hvad der er rigtigt?

Med venlig hilsen

Alex Madsen

Svar 28. juni 2014:

DGI Krocket — Regeludvalget

Regeludvalget har behandlet spargsmalet fra Alex Madsen.
Et enigt udvalg er kommet til fglgende afggrelse:

En krockering giver to slag

Grundlaget for afggrelsen er:
Det fremgér klart af § 4 stk. 3 at ”En krockering giver to slag”. Forudsetningen er at spillende kugle
har ret til krockering. At kuglerne bergrer hinanden forud for slaget har ingen betydning for spillet.

Med venlig hilsen

Regeludvalget

Carl Ejnar Friis Lyngsg, formand
Herluf Rasmussen, udvalgsmedlem
Tommy Risum, udvalgsmedlem



