Slutpind rykkes op!

Spergsmal 7. maj 2013:

Jeg har et lille spgrgsmal til Regeludvalget:

Rad og gul er feerdig krockeret og klar til at ga til pind.

Rad skyder gul pa pinden og gul fjernes fra banen.

Rad skyder selv pa pinden som i selve slaget rykkes op og ligger fladt pa jorden.
Hvad er status for rgd?

Arvid Mersk
Svar 9. maj 2013
DGI Krocket — Regeludvalget

Regeludvalget har behandlet spgrgsmalet fra Arvid Mearsk. Et enigt udvalg er kommet til fglgende
Red har ramt slutpinden og spillet er feerdigt.

Grundlaget for afggrelsen er:

Af reglerne § 1 stk. 18 fremgar det at ”Spillet er slut, ndr to medspillere, som er frispillere, har
krockeret alle kugler pa banen, og begge kugler har ramt start-/slutpinden.”

Dette er tilfeeldet her, da red er klar til at ga til pind og rammer pinden. Udvalget mener ikke at det
at pinden veelter, skal have indflydelse pa afslutning af spillet selvom det af § 3 stk. 10 fremgar det
at ”Der mistes slag, hvis bue eller pind rykkes op, nar spilleren slar”.
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